Hagaviken  En härlig plats i Norrbotten
       
Till Bildarkivet      
       

Vi var under Nyår 2012/2013 på Kanarieöarna tillsammans med yngste sonen och hans familj och bodde i Puerto Rico strax intill hamnen. Här kommer några bilder från den resan. Det har hänt mycket i Puerto Rico sedan slutet av 70-talet då vi var mer frekventa gäster här. Bebyggelsen har ökat enormt på bergen på östra sidan av dalen.

 
 

Först kommer några bilder från Nyårsnattens  fyrverkerier. Bilderna är tagna från balkongen på vårt hotell.

 

   

 

Vi bodde precis bredvid stranden och den översta bilden till vänster är tagen mot det hotell vi bodde på. De övriga bilderna är tagna från vår hotellbalkong och från vägen till Puerto de Mogán ovanför vårt hotell. Nu finns en ny motorväg dit utanför Puerto Rico så vi stördes inte av den lokala trafik som passerade ovanför hotellet.

   

   

   

Vi var ute några timmar på en båttur där det garanterades att man skulle se delfiner eller valar och delfiner fick vi se i mängder. Bilderna under visar några av dem och några vyer mot det höga landet.

   

   

 

Här är vi på väg hem igen tidigt på morgonen och en bit upp i luften. Det har varit toppenväder under hela vistelsen här. Barnbarnen har redan bestämt att vi ska fara till samma ställe i år också. Tiden sammanfaller ju bra med en lång ledighet från skolan.

 

 

 

Sedan det som finns här ovanför publicerades har vi hunnit vara i Puero Rico ytterligare två gånger. Bägge gångerna i början av januari och åren 2014 och 2015. Det har också varit samma ressällskap. Såväl sonen, sonhustrun och barnbarnen gillar Puero Rico och det lägenhetshotell vi bott på under resorna hit. Själv är jag inte längre så intresserad av att klättra upp på bergen som omger Puerto Rico. Åldern (80+)börjar ge sig tillkänna och orken räcker inte till för några bergsklättringar.

De bilder som finns härunder har barn och barnbarn tagit vid vår senaste resa. Det är i huvudsak vyer över staden från höga höjder.

 

   

   

   


...och några bilder runt hotellet.

 


Det finns rondeller också som är utsmyckade på olika sätt.

TTill Bildarkivet